برخی از حقایق جالب فیزیک
آیا الکتریسیته ساکن موجود در لبلس ها خطرناک است؟
جرقه ها و صدای ترق و تروق الکتریسیته ساکن که همراه درآوردن لباسهای نخی و پشمی به وجود می آید تهدید جدی برای سلامتی انسان به حساب نمی آید. مقدار الکتریسیته تشکیل شده به جنس لباس و میزان خشکی اتمسفر بستگی دارد.
زمینه لازم برای به وجود آمدن الکتریسیته ساکن در تمامی پارچه ها وجود دارد ولی مواد مصنوعی مانند نایلون ، پلی استر و اکرلیک برای این موضوع مستعدتر هستند. با این وجود لباسهای شما از هر جنسی که باشند و هرچقدر لایه های متفاوت لباستان به هم ساییده شوند ، اگر هوا مرطوب باشد بارهای به وجود آمده توسط جو خنثی خواهند شد.
در استرالیا مردی که یک بلوز پشمی و ژاکت نایلونی پوشیده بود هنگام راه رفتن برروی فرش باعث به وجود آمدن جرقه بزرگ و سوختن فرش شد. هنگامیکه این فرد را مورد بررسی قرار دادند ، مشاهده کردند در هنگام راه رفتن چیزی حدود 40000 ولت الکتریسیته تولید می کند !!!
- اگر 8 سال و 7 ماه و 6 روز بدون وقفه فریاد بکشید ، انرژی لازم برای گرم کردن یک فنجان قهوه فراهم خواهد شد !
- اتومبیلی که با سرعت 50 مایل در ساعت در حرکت است تقریباً نیمی از سوخت خود را برای غلبه بر نیروی ناشی از مقاومت هوا صرف می کند.
- سوختی که برای پر کردن محفظه سوختی یک جمبوجت لازم است می تواند سوخت یک ماشین معمولی با مصرف متوسط را برای 4 بار سفر کردن به دور دنیا تأمین کند.
- اگر بتوانید یک گلوله برفی را با سرعت خیلی زیادی پرتاب کنید پس از مدت کوتاهی در مسیری که طی می کند آب خواهد شد.
- در یک روز کاملاً آفتابی که حتی یک تکه ابر در آسمان نیست ، اشعه های خورشید بازتاب شده از یک آینه، 25 مایل (40 کیلومتر) دورتر از آن نیز قابل رویت است.
نظرات شما عزیزان: